TENTANG KITA

Siapa kita ?

Shanghai Seven Trust Industry Co., Ltd, yang diasaskan pada tahun 2008, adalah perusahaan hi-tech yang mengkhususkan diri dalam R & D, penjualan, dan perkhidmatan bahan WPC.

Kenapa Pilih Tujuh Kepercayaan Produk Komposit Kayu Plastik?

Syarikat kami terlibat dalam R & D produk WPC dan memperkenalkan teknologi teras antarabangsa, dan dengan peningkatan dalam resipi bahan mentah dan teknologi pengeluaran, ia telah membentuk sistem struktur produk pelbagai produk yang serius, yang termasuk beberapa siri produk seperti lekapan luaran, panel dinding luaran, palam DIY, pagar dll dan berpuluh-puluh kategori lain, memenuhi kehendak pelanggan yang berbeza.

Shanghai tujuh benar Ltd kepada piawaian industri menetapkan tuntutan yang ketat pada diri mereka, bertekad untuk melakukan pemimpin industri. Produk utama syarikat WPC lantai luaran kerana kualiti unggul, penampilan tekstur kayu yang kuat, produk perlindungan alam sekitar dan sebab-sebab lain, telah diiktiraf oleh Jawatankuasa Penganjur Beijing.

PERKHIDMATAN KAMI

WOOD VS COMPOSITE DECKING

kami fikir komposit adalah pilihan yang lebih baik dan di sini terdapat enam sebab mengapa. Penyelenggaraan yang rendah, Keselamatan, Ketahanan, Meningkatkan Nilai Rumah, Pilihan Warna dan Aksesori, Kos Jangka Panjang.

SEVENTRUST VERSUS THE GUYS OTHERS

Perkhidmatan berkualiti adalah garis hayat syarikat. Syarikat menegaskan sama ada pra-jualan, jualan atau selepas jualan, kami mesti menyediakan perkhidmatan yang komprehensif, bijaksana, mudah dan cekap. Reputasi pertama, kecemerlangan kualiti, perkhidmatan penyayang, mewujudkan kepercayaan tujuh Shanghai benar-benar cemerlang.

SEVENTRUST IS KESELAMATAN

Kualiti kelas pertama tidak dapat dipisahkan daripada inovasi teknologi, syarikat itu sangat penting dalam penyelidikan saintifik dan inovasi, mengupah ahli industri, profesional latihan, dan universiti terkemuka dalam negeri, institusi penyelidikan Kerjasama strategik, projek penyelidikan dan pembangunan bersama.